Додјелом награда најбољим глумцима 14. Мостар филм фестивала свечано је затворена овогодишња манифестација одржана у ауто кину. Но, организацијски тим одлучио је филмољупцима понудити још једну бесплатну вечер пројекција филмова.

Вечерас, од 19 сати бит ће приказан филм „Индекcи“, док у 21 сат слиједи филм „Ф 20“.

„С обзиром на пандемијско стање морали смо наћи адекватан начин за окупити више људи на једноме мјесту и публици смо понудили нову атракцију – ауто кино. С обзиром на тешке увјете организације и да у град доносимо нешто сасвим ново, свјесни смо да су се код неких пројекција догодиле техничке потешкоће, што смо на концу успјели исправити. Хвала свим посјетитељима и нашој публици на стрпљењу и одличном одазиву. Ауто кино је сваке вечери било јако посјећено, а то нам је најбољи показатељ да смо успјели“, поручили су организатори.

Равнетељ фестивала Славен Кнезовић захвалио је свима на великој потпори и разумијевању, на свакодневним порукама одобравања оваквог начина организирања манифестације. Нагласио је да су вечерашње бесплатне пројекције поклон и захвала публици што су били дио ауто кина унаточ пандемији корона вируса.

„Уживајте вечерас у отвореним пројекцијама, опростите нам уколико је у неким тренутцима било техничких потешкоћа и видимо се опет, идуће године, на још бољем 15. Мостар филм фестивалу“, поручио је Кнезовић.