М.Т. Абрахам група и њихова чланица Алуминиј Индустрија д.о.о. потписали су стратешки споразум о сурадњи с China Nonferrous Metal Industry’s Foreign Engineering & Construction Co., Ltd. (НФЦ).

Стратешки партнери ће удружити снаге у реактивирању и надоградњи мостарске творнице алуминија и то стратешко партнерство удружит ће знање, стручност, и ресурсе за повећање и оптимизацију производње лијевања трупаца, наводи се у приопћењу Уреда за информирање Алуминиј Индсутрије д.о.о.

“China Nonferrous Metal Industry’s Foreign engineering & Construction Co., Ltd је угледно међународно и еколошки освијештено подузеће са знанствено поткријепљеним суставом управљања, високо квалифицираним инжењерима, и опширним знањем у алуминијској индустрији”рекао је извршни директор и предсједник Алуминиј Индустрије д.о.о. Амир Грос Кабири.

По његовим ријечима, споразум је још једна прекретница на путу репозиционирања Алуминија као глобалног алуминијског лидера.

Кин Јунман, предсједник China Nonferrous Metal Industry’s Foreign Engineering and Construction Co., Ltd, нагласио је како то подузеће покрива спектар извођења пројеката обојених метала укључујући инжењеринг, савјетовање, опскрбе опремом, те инсталације, и техничке потпоре широм свијета.

„Видимо М.Т. Абрахам Група и њезину чланицу Алуминиј Индустрију д.о.о. као обећавајућу прилику за сурадњу између организација са заједничким вриједностима, дугорочном визијом и циљевима”, поручио је Јунман.