Представу “Сву моју љубав” аутора Лорена Мовињер, а у режији Зијаха Соколовића публика ће поново моћи погледати вечерас у 20 сати на сцени Сарајевског ратног театра САРТР-а.

На овогодишњем Фестивалу глумца БиХ за улоге у представи “Сву моју љубав” награђене су Селма Алиспахић, за најбољу женску глумицу и Џенана Џанић за најбољу младу глумицу.

“Сву моју љубав” је текст у којем ликови постају жртве властите прошлости и сјећања. Обиљежени трагичним догађајем и десет година након њега “сва њихова љубав” је усмјерена на потискивање/оживљавање сјећања. Писац Мовиње на врло занимљив начин успијева да истражи путању љубави и породичних односа, свјестан да су нам понекад за то “истраживање” потребни и они који нису више физички присутни.

У представи играју Селма Алиспахић, Игор Скварица, Сеад Пандур, Давор Сабо и Џенана Џанић. Ауторски тим, поред редитеља и глумаца чине, драматургиња Нејра Бабић, сценографкиња и костимографкиња Адиса Ватреш Селимовић, аутор музике Недим Златар и фотограф Џенат Дрековић, најавили су из САРТР-а.