У оквиру 8. кола Премијер лиге Босне и Херцеговине, рукометаши тузланске Слободе вечерас дочекују екипу Вогошће. Утакмица ће бити одиграна у Малој дворани СКПЦ Мејдан, без присуства публике.

Тренер Слободе Давор Кадић изјавио је да је његов тим максимално спреман за овај сусрет. Како је рекао, очекује их меч против озбиљног противника који у својим редовима има доста квалитетних играча, међу којима су садашњи и бивши репрезентативци Босне и Херцеговине.

“Вогошћу респектујемо, али ће их дочекати једна екипа пуна жеље, воље и вјере у себе. Желимо да остваримо још једну побједу којом би се приближили врху табеле”, рекао је Кадић и додао да је здравствени билтен играча одличан.

Голман Слободе Дражен Стојановић спреман је за утакмицу са Вогошћом.

“Очекује нас тешка утакмица са веома добрим противником који засигурно спада у сами врх бх. рукомета. Ми смо репрезентативну паузу искористили и одрадили мини припреме на стадиону Тушањ. Утакмицу дочекујемо спремни и у добром расположењу. Желимо да остваримо пету побједу у првенству и наставимо побједнички низ”, рекао је Стојановић.

Утакмица је на распореду од 19 сати.