Миралем Пјанић, везни фудбалер Јувентуса и репрезентативац Босне и Херцеговине према медијским наводима рекао је Леонарду, спортском директору Парис Саинт-Гермаина да је једини клуб у који може прећи овог љета Барцелона.

Такву информацију пренио је у четвртак “Ел Мундо Депортиво“. Истиче се да је Пјанић јасно дао до знања спортском директору ПСГ-а да није заинтересиран за повратак у Француску, гдје је и почео професионалну каријеру.

Француски медији, пак, доносе информацију како ће 30-годишњи бх. репрезентативац сигурно овог љета промијенити средину, а да су два најозбиљнија кандидата ПСГ и Барцелона. Према таквим наводима Цхелсеа, који се спомињао прошле седмице, потпуно је испао из трке за довођење сјајног везњака.

Пјанић је каријеру почео у француском Метзу из којег је 2008. године стигао у Олyмпиqуе Лyон. Након три сјајне сезоне прелази у Рому, а потом у Јувентус.

За “стару даму“ је одиграо 167 такмичарских утакмица и постигао 22 гола. Освојио је три наслова шампиона Италије, два Купа и један Суперкуп. У дресу репрезентације БиХ наступио је 92 пута и постигао 15 голова.