Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да његова екипа мора да буде спремна за чврсту утакмицу против Игокее.

“Морамо да будемо спремни да играмо врло чврсту утакмицу, да се боримо, скачемо, читамо ситуације у њиховој одбрани. Само тако можемо да дођемо до повољног резултата”, рекао је Радоњић.

Звезда ће данас од 17.00 дочекати Игокеу у 25. колу АБА лиге.

“Очекује нас утакмица са екипом која има изванредну сезону у АБА лиги и Европи. Игре које приказују током читаве сезоне јасно указују да екипа Игокее заслужује да се бори за прво мјесто у регионалном такмичењу. Имају реално шансе за то, и да се боре за врх, као и екипа Црвене звезде”, казао је Радоњић.

Кошаркаш црвено-белих Дејан Давидовац рекао је да Звезда мора да игра одлично ако жели да побједи.

“Екипа Игокее је свиме што је показала, и резултатима које је остварила у АБА лиги и Лиги Шампиона, да је одличан састав вриједан сваког респекта. Искусан тим који сигурно има своје амбиције у регионалном такмичењу, након завршетка такмичења у Лиги шампиона имају и времена да се фокусирају на завршницу АБА лиге у којој могу и до првог места. Када причате о ривалу који има искусне домаће и стране играче, који се бори за плеј-оф и прво место, јасно је да ми морамо да играмо одличну утакмицу ако желимо до бодова”, навео је Давидовац.

Звезда има 18 победа и три пораза, док Игокеа у досадашњем делу АБА лиге има скор 19/4.