У срцу Херцеговине која је синоним за љето и врућину налази се зимовалиште и ски центар Блидиње. Смјештен је на падинама планине Чврснице и идеална је дестинација за све љубитеље зимских спортова, природе, али и добре гастрономије. Упркос пандемији број гостију је задовољавајући, а снијега ове зиме има у изобиљу.

Због пандемије коронавируса недостаје велик број редовних гостију из сусједне Далмације. Упркос томе ски центар је отворен и бројни домаћи гости дошли су уживати у чарима планине.

Водитељ скијалишта Блидиње истиче како су све скијашке стазе уређене, ски лифтови су у функцији као и сви садржаји уз скијалиште. Чланови Горске службе спашавња су у приправности, повољно се може изнајмити скијашка опрема, а за почетнике, ту је школа скијања.

Осим скијања и санкања, парк природе Блидиње нуди и бројне друге садржаје као што је вожња на четвероточкашима, богата гастрономија, али и бициклистичка стаза и обилазак стећака у љетним мјесецима. Посебна атракција је Блидињско планинско језера које је у зимским мјесецима потпуно залеђено.