Обје сједнице Скупштине Кантона Сарајево су прекинуте, јер није било кворума.

На првој сједници је требала бити разматрана одлука о привременом финансирању али је она због недиостатка прекинута,самио пар минута након отварања. Исто се десило и са другом сједницом.

Сједницу је отворила Данијела Кристић како је и раније најавила.

Сједници нису присуствовали заступници странака СДА, ДФ,СББ, БОСС-а.. присуствовало је само 15 заступника, те је прекинута.

Сједницу је отворила Данијела Кристић како је и раније најавила. Пресс Мирзе Челика СДА најављен је за 11 сати…

Данас ће прво одржан наставак 19.сједнице Скупштине на којој ће бити разматран Приједлог одлуке о привременом финансирању потреба Кантона Сарајево за период од 01.01. до 31.03.2020. године.

Такође ће бити разматран и Приједлог одлуке о давању сагласности на Одлуку о привременом финансирању Завода здравственог осигурања Кантона Сарајево за период 01.01.2020. године до 31.03.2020. године.

Посланици ће донијети и одлуку о давању сагласности на Одлуку о привременом финансирању потреба Јавне установе “Служба за запошљавање Кантона Сарајево” за период 01.01. до 31.03.2020. године.

На дневном реду друге, 18.сједнице која почиње иза наставка 19.сједнице је утврђивање датума одржавања сједнице Скупштине КС у вези приједлога за гласање о неповјерењу Влади КС.

Такође ће посланици размотрити и Приједлог одлуке о измјени Одлуке о потврђивању кандидата за избор предсједавајућег или замјеника предсједавајућег Скупштине КС.