Кошаркаши Спарса вечерас ће у мечу против београдског Динамика покушати прекинути низ од седам узастопних пораза у регионалној АБА 2 лиги.

Иако су сезону у регионалном такмичењу почели испод свих очекивања, у табору Спарса влада оптимизам пред меч с београдским тимом. Помоћни тренер екипе Срђан Станић јучер је рекао да су Спарси напредовали у готово свим сегменитма игре и само је питање времена када ће почети побјеђивати.

“Одиграли смо добар меч против Широког у домаћем првенству и, упркос поразу, вјерујем да имамо право на оптимизам јер смо водили 39 минута и контролисали меч до самог краја. У посљедњим минутама смо требали одиграти боље и паметније. Екипа Дyнамица игра сличну кошарку као Широки, с нижом петорком и агресивном игром, тако да вјерујем да ћемо им се знати супротставити”, рекао је Станић.

Првотимац Спарса Санди Грубелић нагласио је да порази Спарса у посљедњим тренуцима утакмице тешко падају играчима, али да стручни штаб екипе ради одличан посао на дизању морала и припреми за наредне мечеве.

Утакмица између Спарса и Динамика игра се од 18.00 сати у дворани “Ново Сарајево”.