На јаке ударе вјетра овог јутра из БИХАМК-а упозоравају возаче на путним правцима Бихаћ-Велика Кладуша, Бихаћ-Босански Петровац-Дрвар и Тарчин-Сарајево, као и на путевима који од Ливна воде према Гламочу, Купресу и Босанском Грахову. Напомињу да је посједовање зимске опреме законски обавезно.

Због одржавања 2. Меморијалне трке данас од 08 до 13 часова успорено ће се саобраћати на магистралном путу Босанска Крупа-Босанска Отока. Моле се возачи да у поменутом периоду возе опрезније и да поштују упутства овлаштених лица из пратње.

На магистралном путу Зеница-Немила, кроз тунел Врандук, од 05 до 21 час саобраћа се двосмјерно. Од 21 до 00:30 часова возила се пропуштају наизмјенично, док је од 00:30 до 05 часова саобраћај кроз тунел обустављен. За вријеме обуставе возила до 7,5 тона укупне масе могу користити обилазницу кроз насеље Тетово, а возила изнад 7,5 тона алтернативне правце Добој-Шићки Брод- Сарајево и Жепче-Завидовићи-Олово-Сарајево.

Током дана, због актуелних радова, спорије се саобраћа на магистралним путевима: Јајце-Црна Ријека (Угарак), Јабланица-Мостар (Потоци), Сарајево-Трново (Крупац) и Кључ-Босански Петровац (Ланиште).

Поводом празника Дана независности до сутра (02.03.) до 24 часа забрањен је превоз експлозивних материја на подручју ФБиХ.

На граничним прелазима тренутно се не чека дуже од 30 минута.

Због радова на изградњи новог граничног прелаза обустављен је саобраћај на граничном прелазу Делеуша-Враћеновићи.

Из безбједносних разлога обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на саобраћајницама према и од моста граничног прелаза Брчко-Гуња.