Бивши републикански предсједник САД Доналд Трамп покрено је свој званични веб сајт на адреси https://www.45office.com да би остао у контакту са својим присталицама и приказао достигнућа током мандата у Бијелој кући.

На сајт су постављене слике Трампа са разним личностима, од његове супруге Меланије и припадника војске до свјетских идера, које су снимљене на разним догађајима док је он био предсједник.

“Уред Доналда Трампа посвећен је очувању изузетног насљеђа Трампове администрације, док истовремено наставља агенду Америка прије свих”, наводи се у поруци на првој страници.

На страницама су описана Трампова највећа предсједничка достигнућа, укључујући рад у областима енергетике, заштите граница, јачана НАТО-а и осталих савеза, као и његов одговор на пандемију вируса корона.

Не помињу се скандали, истраге о корупцији, два процеса за опозив са предсједничке функције или напади на демократске институције, што је обиљежило његов мандат.

Трамп и даље има значајан утицај у Републиканској странци иако је изгубио на предсједничким изборима 2020. године. Он је наговијестио да би се могао поново кандидовати 2024. године.