Почела је трећа фаза поплочавања требињског Старог града. Биће поплочано 2.000 квадратних метара, а вриједност је око 600 хиљада марака. Ово је значајно за становнике овог дијела Требиња, али и развој туризма.

ТРЕЋА ФАЗА ПОПЛОЧАВАЊА СТАРОГ ГРАДА
Грађани Требиња поздрављају реализацију пројекта поплочавања Старог града. Овај пројекат је значајан и за развој туризма.

ДРАЖЕН МИЛИШИЋ
“Превасходно је љепше све, а друго за туризам за развој који је евидентан задњих гдина сигурно ће да допринесе већем развоју пошто је Стари град под заштитом државе”.

МИЛЕНА СТАНИЋ
“Читавом Старом граду ће много значити ово плочање, нажалост Стари град се мало распада се, ако тако можемо да кажемо, али ће да с еуреде улице, а надам се и зграде, фасаде, кровови и да оживи овај Стари град”.

МИРКО ЋУРИЋ, градоначелник Требиња
“У претходном периоду смо поплочали око 1400 квадрата, то смо финансирали из буџета Града приближно око петстотина хиљада КМ смо до сада уложили”.

Кроз овим пројектом биће урађена и нова канализациона и водоводна мрежа.

МИРКО ЋУРИЋ, градоначелник Требиња
“Наш циљ је да комплетне инсталације које су у ваздуху у подземље и дапокушамо да предложимо људима да и они који то до сада нису урадили, да у наредном еприоду ураде, јер кад се и то уради све ће бити другачије”.