Драјв-Ин Синема Зеница завршен је у недјељу пројекцијом филма “Бејби Драјвер”, а затварању је, као и претходних ноћи, присуствовао велики број грађана.

Програм Драјв-Ин Синема Зеница пратило је око 1.000 љубитеља седме умјетности. Пројекцијама за викенд присуствовалли су млади из свих дјелова Зеничко-добојској кантона. У просјеку, пројекцијама филмова присуствовало је 120 возила.

Драјв-ин Синема Зеница организиран је у склопу јесење турнеје СИНЕА Филм Икспиријанс. Приказана су три филмска хита, “Џентлмен”, “Најс гајс” и “Бејби драјвер” који је још једном оборио све рекорде гледаности. Ни киша која је почела падати на пола филма није покварила доживљај.

“Хвала свим посјетиоцима који су заједно с нама Зеницу учинили филмским градом, барем накратко. Хвала Вам на сјајној атмосфери, вратит ћемо се сигурно опет”, поручили су организатори.

Идући викенд у склопу СИНЕА турнеје, Драјв-ин Синема долази у Мостар. За разлику од Зенице програм у граду на Неретви ће трајати четири дана, а на програму ће бити и филм “Треин то Бусан”. Карте за Драјв-ин Синема Мостар су доступне на купикарту.ба те на продајним мјестима у Мостару, а информације су доступне на www.цинеа.ба

Због најављеног невремена за надолазећи викенд у Мостару, организатори моле све који су купили или ће купити карту да прате информације о могућим измјенама, саопћио је Омладински филмски фестивал Сарајево.