На БХТ ХД и bhrt.bа можете гледати футсал или мали ногомет. Наиме екипа Салинес Тузла Ситија ће одмјерити снаге са вицепрваком Русије екипом Угре из Југорска. Утакмица се игра у склоп шеснаестине финала УЕФА лиге првака у футсалу, а наши представници не крију узбуђење пред утакмицу која је једна од најважнијих утакмица за наше државне прваке.

БХТ1 омугућио је сигнал за гледаоце ван граница Босне и Херцеговине а може се гледати овдје:

Првак Босне и Херцеговине у малом ногомету/футсалу екипа Салинес Тузл а Ситија у Сарајеву игра хисторијску утакмицу против екипе ТТГ-Угра из Југорска из Русије. Ово је уједно и прва утакмица на домаћем терену, али како су истакли из управе клуба оптимизма не недостаје.

Од оснивања клуба тежимо ка највишим цилевиа и ево досегли смо највиши циљ а наши цијеливи су били да се мјеримо, не само са са најбољи екипама И БиХ или региона, него И да се мјеримо са најбољим европским екпиама И можемо да кажемо да смо сви у тиму поносни јер није мала ствар да угостимо једну такву велику еки пу Угра чији је гланви дионичар Гаспром И то говори колико је екипа јака и о каквом се гиганту ради, истакао је Давор Дивковић, директор ФЦ Салинес Тузла Сити.

Екипа која долази из Русије је вицепрвак Русије и 2016 године је освојил а титулу првака Европе. Но иако фаворите у предстојећем сусрету играчи и тренер Салинеса Предраг Рајић истичу како нема предаје.

Помоћ нашим момцима помоћи ће и нови пивот, који је представљен јавности, а ријеч је о 33годишњем Бразилцу, Тиагу Болина, који је раније играо за репрезентацију Азербејџана.

Знам да ће бити веома тешка игра против Гаспрома јер сматрам да је то најбоља екипа на тим просторима, али сам видио за ову недјељу И по И да у нашој екипии има материјала и да постоје шансе, навео је Болина