Релакс- центар Буна по први пут на свом простору организира „Божићни град’“, а отварање је планирано за 28. новембра.

Водитељ Релакс-центра и организатор Божићног града Данијел Дамјановић истакнуо је како у овом тешком раздобљу желе организирати једну лијепу и позитивну причу.

„Одлучили смо организирати Божићни град у жељи да оживимо зимску сезону и да покушамо направити једну лијепу и позитивну причу у ова свима нама тешка времена јер сматрамо да имамо све предувјете да организирамо један овакав догађај, почевши од самих дрвореда, па до читавог комплекса који се распростире на 2000 четворних метара“, рекао је Дамјановић.

По његовим ријечима, пројект је у завршној фази.

„Постављене су адвентске кућице и декоративна расвјета, имамо још пар ствари које ћемо завршити тијеком наредног тједна. Углавном, бит ћемо спремни за отварање које је предвиђено за 28. студенога послије вечерње мисе у жупи Пресветог Тројства Благај-Буна на Буни”, појаснио је Дамјановић.

Божићни град ће трајати до 6. јануара, а бит ће отворен сваки радни дан те викендом, када ће бити уприличена и посебна изненађења, представе те радионице за дјецу. Организатор је истакнуо како ће се адвентско дружење одржати уз разноврстан програм.