У Босни и Херцеговини јутрос је претежно облачно вријеме.

Температуре зрака у 07.00 сати: Соколац -9 степени, Бања Лука, Бјелашница и Добој -3, Сребреница, Тузла и Зеница -2, Сански Мост и Зворник -1, Градачац 1, Сарајево 3, Бугојно и Иван-седло 5, Ливно и Широки Бријег 6, Мостар и Требиње 8, Груде 9, Бихаћ 11 и Неум 13 степени.

Атмосферски притисак у Сарајеву износио је 949 милибара, за 7 милибара је виши од нормалног и споро опада.

У Босни и Херцеговини данас ће бити облачно вријеме. Повремено и слабом кишом. Вјетар слаб до умјерене јачине јужног смјера. Највиша дневна температура зрака углавном између 6 и 11, на југу земље до 14 степени.

У Сарајеву облачно вријеме. Највиша дневна температура зрака око 7 степени.

Висина снијега у 07.00 сати у Хан Пијеску је 27 цм, Бјелашници 20, Сокоцу 10, Рудом 3 цм…

Према прогнози за сутра, 26. јануара, у Босни и Херцеговини ће преовладавати облачно вријеме с кишом у другој половини дана.

На планинама ће падати снијег. Вјетар слаб до умјерене јачине јужног и југоисточног смјера, а јутарња температура зрака већином између 0 и 5, на југу земље до 9 степени, а највиша дневна температура зрака углавном између 6 и 12 степени.

У понедјељак, 27. јануара, већи дио дана ће бити облачно са слабом кишом.

На планинама ће падати снијег. Смањење облачности очекује се у вечерњим сатима. Вјетар слаб западног и југозападног смјера. Јутарња температура зрака већином између 1 и 5, на југу земље до 8, а највиша дневна температура зрака углавном између 3 и 7, на југу земље од 9 до 13 степени.

Како се очекује, у уторак, 28. јануара, у Босни и Херцеговини ће бити претежно облачно вријеме. Киша се очекује у вечерњим сатима на подручју Херцеговине и запада Босне.

Вјетар умјерене јачине јужног смјера. Повремено ће бити и јаких удара југа. Јутарња температура зрака већином између -1 и 3, на југу земље до 6, а највиша дневна температура зрака углавном између 7 и 13 степени, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.