КЈКП “Грас” обавјештава кориснике услуга да је у складу са Рјешењем Министарства саобраћаја Кантона Сарајево, због одржавања мирних протеста под називом “Борба за живот”, данас од 11.30 до 14.00 сати одобрена привремена обустава саобраћаја у Улици Змаја од Босне (од раскрснице са улицама Врбања и Фра Анђела Звиздовића до Улице Ложионичка ) и у Улици Хамдије Чемерлића (на дијелу од раскрснице са Улицом Змаја од Босне до раскрснице са Улицом Пут живота).

У вријеме обуставе саобраћаја доћи ће до измјене у одвијању јавног градског саобраћаја.

Трамвајски саобраћај ће бити краће обустављен до проласка учесника протеста раскрсницом улица Змаја од Босне – Хамдије Чемерлића.

Линије 23а Жељезничка Станица – Рајловац – Рељево Дом – Доброшевићи и 18 Дрвенија – Пофалићи биће преусмјерене Улицом Пут живота.

Линија 31е Вијећница – Добриња, у складу са упутама припадника Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево, на дијелу Улице Змаја од Босне од раскрснице са улицама Врбања и Фра Анђела Звиздовића до Улице Ложионичка, бит ће преусмјерена тролејбуском трасом.

Регулацију саобраћаја на дијелу потпуне обуставе саобраћаја и раскрсницама на којима се саобраћај усмјерава на алтернативне правце вршит ће припадници МУП-а Кантона Сарајево, саопћено је из Службе за односе са јавношћу КЈКП “Грас”.