На југозападу Босне и у Херцеговини данас ће бити сунчано вријеме. У остатку земље, претежно облачно. У јутарњим сатима понегдје у Босни је могућ слаб снијег.

Вјетар у Босни слаб, источног и сјевероисточног смјера, а у Херцеговини умјерена бура.

Јутарња температура зрака од -6 до 0, на југу од -1 до 5 степени. Дневна температура од -2 до 4, на југу од 5 до 11 степени.

У уторак ће у Херцеговини и западним подручјима Босне бити сунчано. У остатку Босне, углавном магла и ниска наоблака. Јутарња температура од -6 до 0, на југу од 1 до 5, а дневна од 1 до 7, на југу од 6 до 12 степени.

У сриједу се у Босни по котлинама и уз ријечне токове очекује магла или ниска наоблака. У осталим подручјима бит ће сунчано. Јутарња температура зрака од -3 до 2, на југу од 1 до 5, а дневна од 4 до 10, на југу од 8 до 13 степени.

Метеоролози за четвртак у Херцеговини и западним подручјима Босне најављују сунчано вријеме. У остатку Босне, углавном, магла и ниска наблака. Јутарња температура зрака од -3 до 2, на југу од 1 до 6, а дневна од 3 до 8, на југу од 8 до 13 степени, саопћено је из Федералног хидрометеоролошког завода Босне и Херцеговине.