Центри цивилних организација (ЦЦИ) организују Форум одговорности са министрицом науке, високог образовања и младих КС, Меликом Хусић – Мехмедовић и министрицом одгоја и образовања КС, Наидом Хота – Муминовић у уторак, са почетком у 17:00х уживо путем платформи Facebook и Youtube на налогу lookalno.ba.

На Форуму одговорности, министрице ће уживо одговарати на питања грађана и грађанки пристигла путем инбокса Facebook странице Lookalno.ba, електронске поште lookalno.ba@gmail.com, уличних штандова те у току трајања догађаја на линку за пренос уживо у коментарима на Facebook страници или YouTube каналу Lookalno.ba.

Центри цивилних иницијатива (ЦЦИ) организују Форуме одговорности са премијером, министрицама и министрима Владе Кантона Сарајево поводом 100 дана рада Владе Кантона Сарајево.

Пред Форум одговорности са министрицама Владе Кантона Сарајево, у уторак, 18.5.2021. у Малој алеји, Илиџа, са почетком у 10:00х биће организован други по реду улични штанд на којима ће грађанке и грађани имати прилику да поставе питања министрицама на тему „Образовање и млади“.