Пјевач Хасан Дудић налази се у тешком здравственом стању и смјештен је у КБЦ Звездара, због компликација усљед вируса корона.

Како је објаснила његова менаџерка Наташа Глуховић, пјевачево стање се нагло погоршало и тренутно је прикључен на кисеоник.

“Хасан је био на кућном лијечењу од ковида 19, али јуче му је било јако лоше па смо га одвели у болницу. Љекари су рекли да је стање јако лоше. Тренутно је на кисеонику, прате његово стање па ће на вријеме реаговати за све што треба. Његов син Мики Дудић и ја смо цијелу ноћ били у болници, јако смо уплашени”, рекла је Глуховићева за Курир.

Додаје још и да Дудићу колеге и пријатељи из цијелог свијета дају подршку.

“Како он не може свима да се јави, замолио је мене да се обратим медијима и да кажем о чему се ради. Посебно бих захвалила Санели Шаулић којој је Хасан стриц, и њеном супругу Бати Мирковићу који нам много помажу у овом тренутку”, рекла је.

Пјевач је недавно на Фејсбук профилу написао “ово зло звано корона није ме заобишло. Већ пети дан муку мучим. Биће боље, надам се… Чувајте се, носите маске и никако у гужву”.