Горан Богдан, Наташа Јањић, Јелена Вељача, Нина Бадрић, Леона Парамински, Бојана Грегорић Вејзовић, Јудита Франковић Брдар само су неки од познатих особа које ни ове године нису пропустили присуствовати Сарајево Филм Фестивалу, у нешто измијењеном облику, његовом онлajн издању.

Неколицина хрватских глумаца на својим друштвеним мрежама објавила је поруке подршке фестивалу, у којима се присјећају претходних година, а како су ове године изостале њихове фотографије с црвеног тепиха на друштвеним мрежама, идеална прилика је била објавити фотографије од претходних година.

Ива Михалић с Нином Виолић послала је поздраве и подршку за СФФ онлajн, а Дариа Лоренци помно прати све филмове и програм на ондеманд.сфф.ба те се нада да ће идуће године надокнадити сва дружења и с још већим весељем уживати у најдражој умјетности.

Бојана Грегорић Вејзовић са супругом Енесом прати СФФ програм онлajн од самог отворења, док Горан Богдан који је стални гост СФФ, присјетио се посебно свог доласка 2017. објавивши фотографију с турском глумицом Мелисом Сöзен која је хрватској публици позната по улози Хрватице Норе у ТВ серијалу “Сулејман Величанствени“.

Наташа Јањић иако због недавног порода не би могла ни у нормалним увјетима ове године прошетати црвеним тепихом, присјетила се 2016. кад је имала част упознати Роберта де Нира који је био главна звијезда Фестивала, а друштво јој је правио србијански глумац Никола Ђурички.

Бобо Јелчић на мору са свог лаптопа прати филмове и програм ondemand.sff.ba. Јелчић је на 24. издању Фестивала представио свој филм “Сам самцат”, а 2013. његов филм “Обрана и заштита” награђен посебним признањем жирија.

Јелена Вељача и прошло љето је била звијезда црвеног тепиха и весели се сљедећој могућности, а до тада је онлajн уз СФФ, Нина Бадрић тврди да вјерно и ове године прати Фестивал онлajн, саопћено је из ПРиредба Студија.