Ногометни клуб Челик из Зенице данас је договорио раскид сарадње с тренером Славишом Божичићем, који је прије два мјесеца преузео екипу од хрватског стручњака Марка Бабића.

Пораз од бањалучког Борца на Билином пољу резултатом 1:2, у мечу у којем је Челик водио на полувремену с 1:0, резултирао је прекидом сарадње с првим тренером.

“Да, разишли смо се. Ја морам рећи да су сви било коректни према мени, али, једноставно, резултат нас није послужио и нешто се мора мијењати. Волио бих да је било другачије па да сви заједно наставимо. Међутим, екипи су јако битна ова три бода, у задњем колу јесењег дијела против Младости из Добоја код Какња, па је потребно урадити неку промјену. Екипу ће на том гостовању водити мој помоћник Игор Јовић, који има лиценцу”, каже Божичић, који је дебитовао прије два мјесеца домаћим тријумфом против Широког Бријега (2:0).

Божичић је, након Турчина Хасана Озера и Хрвата Марка Бабића, трећи тренер који је водио зеничку екипу, која је са 16 бодова на 10. мјесту табеле БХТ Премијер лиге.