Чланови Предсједништва БиХ Милорад Додик, Шефик Џаферовић и Жељко Комшић упутили су саучешће подорици и пријатељима страдалих младића и дјевојака у Посушју.

Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа породицама страдалих у несрећи у Посушју, истичући да је смрт осам младих људи велики губитак за њихове најближе.

“Са тугом сам примио вијест о великој трагедији која вас је задесила. Упућујем вам изразе најдубљег саосјећања у вашој боли”, истакао је Додик.

Члан Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић упутио је телеграм саучешћа породицама настрадалих у Посушју.

“Дубоко ме потресла вијест о великој трагедији код Посушја и смрти осмеро младих људи. Породицама и пријатељима умрлих дјевојака и младића упућујем најискреније саучешће у суосјећам с њиховом боли”, написао је Џаферовић у телеграму саучешћа.

Жељко Комшић упутио је најискреније изразе сућути обитељи и пријатељима погинулих.

“Погодила нас је ова тужна вијест о смрти младих особа што трагедију чини још болнијом. Обитељи и пријатељима настрадалих упућујем изразе најдубље сућути и суосјећам са њиховом боли. Позивам Вијеће министара БиХ да прогласе дан жалости у цијелој БиХ”, написао је Комшић.