Предсједник ХДЗ-а БиХ Драган Човић посјетио је Оџак гдје се састао с новоизабраном опћинском начелницом Надом Ћулап, страначким дужносницима, члановима Опћинског одбора ХДЗ-а БиХ Оџак и кантоналним министрима.

Том приликом истакнуто је како све будуће активности морају бити усмјерене на развојне и инфраструктурне пројекте, саопћено је из ХДЗ-а БиХ.

Предсједник Опћинског одбора ХДЗ-а БиХ Оџак и изасланик у Дому народа Парламента Федерације БиХ Илија Илић извијестио је Човића о резултату локалних избора као и другим страначким активностима.

Такођер, говорено је о стању у опћини, актуелним пројектима, привреди, као и сарадњи са вишим нивоима власти. Илић је истакнуо и добру сарадњу са свим страначким дужносницима извршне и законодавне власти виших нивоа приликом аплицирања те проведбе одређених пројеката на подручју опћине Оџак.

Човић је честитао на постигнутом резултату, изразивши очекивање да ће убрзо доћи до формирања квалитетне већине у Опћинском вијећу Оџак како би се кренуло у реализацију изборног програма и свих обећања из предизборне кампање.

“Све квалитетне пројекте пратит ћемо с нашим дужносницима, потпора неће изостати са жупанијске, федералне ни државне разине”, поручио је Човић, стоји у приопћењу.