Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је данас да се у Црној Гори смирује ситуација када је ријеч о ширењу вируса корона и да је то најважнија информација.

“Надајмо се да ћемо дисциплинованим односом према сугестијама надлежних медицинских установа допринијети да ово буде и потпун смирај кризе и стварање претпоставки за нормализацију привредног и друштвеног живота у нашој земљи”, рекао је Ђукановић.

Он је након обиласка Опште болнице у Никшићу у којој се лијече пацијенти заражени вирусом корона рекао да је веома задовољан оним што је чуо, као и радом надлежних институција у тој општини.

Ђукановић је нагласио да ће Влада Црне Горе помоћи у борби против вируса корона и да је најважнији интерес да што прије почну са радом привредна друштва.

“Јако је важно да смо сви добро разумјели да не смијемо изгубити ниједан дан након што ставимо тачку на кризу изазвану пандемијом вируса корона, него да сви привредни субјекти морају што прије бити у стању да активирају своје капацитете”, рекао је предсједник Црне Горе.