Завршен је увиђај саобраћајне несреће код тунела Лендава на магистралном путу М-17 Јабланица-Коњиц. На овој дионици саобраћа се несметано, саопћио је БИХАМК.

Стање на цестама 21. 10. 2019. у 14 : 45 сати

Збо Како су нам саопштили из МУП-а ХНК-а неколико особа је лакше повријеђено.

БИХАМК

Радови на аутопуту А-1 изводе се на дионици Сарајево сјевер-Лепеница на локалитетима Бан Брдо и Трешевине гдје је саобраћај преусмјерен из возне у претицајну траку, као и на дионици Подлугови-Сарајево сјевер, гдје се саобраћа двосмјерно у дужини од 2 км.

Због редовног сервисирања тунела 1.март, на аутопуту А-1 Зеница југ- Лашва, вечерас од 20 сати до сутра (22.10.) до 06 сати за саобраћај ће бити затворен смјер Зеница југ- Лашва.

Због санационих радова на магистралном путу М-18 Кладањ-Подпакленик, укључујући тунел Караула и мостове, саобраћај је обустављен и преусмјерен у правцу старог превоја Караула.

На магистралном путу М-17 Зеница-Немила, због санационих радова у тунелу Врандук ИИ, током дана саобраћа се наизмјенично, једном траком, а због повремено појачаног промета возила, долази до формирања дужих колона у оба смјера. У ноћним сатима саобраћај се обуставља од 00:30 до 04:30 сати. На обилазници кроз насеље Тетово (Р-445 Немила-Тетово-Зеница) забрањен је саобраћај за теретна возила чија укупна маса прелази 7,5 тона.

Спорије због радова саобраћа се и на магистралним путевима: М-18 Олово-Кладањ-Ступари, М-1.8 Сребреник-Орашје, М-17 Дољани-Метковић и М-5 Ланиште-Кључ.

На граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута. Из сигурносних разлога обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на саобраћајницама према и од моста граничног прелаза Брчко-Гуња.