Кошаркаши ОКК Слободе у 9. колу АБА 2 лиге данас у Цетињу играју против екипе Ловћена.

Оба састава у посљедња два кола доживјела су поразе, с тим што је Ловћен оба изгубио у гостима, а Тузлаци један на домаћем паркету, против Новог Пазара. Тај пораз довео је до раскида уговора с тренером Јосипом Панџом, а незванично се спомиње да би се на клупу „црвено-црних“ могао вратити Дамир Мулаомеровић.

Екипу ће против Ловћена водити Панџин помоћник, Аднан Жунић који се нада крају црне серије његовог тима.

“Сигурно нас очекује тешко гостовање. Екипа Ловћена игра добро на свом паркету и у АБА 2 лиги без пораза су у Цетињу. Ми сигурно не идемо с “бијелом заставицом“, него да покажемо како посједујемо квалитет и да, уз једну беспоштедну борбу, можемо доћи до жељеног резултата и изласка из резултатски кризе”, изјавио је Жунић.

ОКК Слобода је у домаћем првенству и АБА 2 лиги нанизала пет пораза, али унаточ томе Фахрудин Мањгафић је оптимиста када је ријеч о наредној утакмици.

“Екипа Ловћена има квалитетне појединце и знамо одакле нам пријети највећа опасност. Ми смо тренутно у резултатској кризи и надам се да ћемо ускоро изаћи из ње. Уколико испоштујемо све договоре из свлачионице имамо право надати се побједи”, закључио је Мањгафић.

Утакмица Ловћен – ОКК Слобода игра се од 18.00 сати.