Мостарски Зимски град “Винтер вил бај Кока Кола” свечано је отворен вечерас у Мостару, гдје ће до 9. сијечња 2020. посјетитељима понудити мноштво разноврсних садржаја и бити мјесто препуно забаве, доброг расположења и укусних делиција.

Зимски град отворен је програмом “Адвент оф Винтервил бај Кока Кола” у склопу којег је уприличено пригодно паљење прве адвентске свијеће испред Хрватског дома херцега Стјепана Косаче.

С три програмске цјелине и то Адвент, Маркет и Међик, простор од Косаче до Мусале и Корза, оживјет ће наступи плесних скупина, глазбеника, акробата, клаунова и тако цијели Винтервил поступно учинити једном великом позорницом.

У свечаном озрачју половицом мјесеца креће “Маркет оф Винтервил бај Кока Кола” који ће мостарским улицама проширити благданско озрачје, уљепшати дуге зимске ноћи и представити разнолику понуду излагача на градској шетници, Мусали и Корзу.

За најмлађе је организиран програм “Међик оф Винтервил бај Кока Кола”, који садржи најљепшу зимску забаву на отвореном – клизалиште у парку Зрињевац.

Уз популарне кућице с домаћим деликатесама, рукотворинама, занимљивостима и сластицама те свакодневну забаву, планиран је и дочек Нове 2020. године у коју ће Мостарце увести Хладно пиво, Густафи и Твист.

Славље ће се наставити и сљедећи дан када ће се одржати “афтер парти” уз ритмове Црвене јабуке и мостарског Биг Бенда.