На хитној сједници Управног одбора Фудбалског клуба Сарајево донесена је одлука да се Хусреф Мусемић разрјешава функције шефа стручног штаба.

Усред незадовољавајућег квалитета игре који је евидентан у посљедње вријеме и у разговору са већинским власницима управљачких права, дошло се до закључка да је клуб дошао до тренутка када су потребна нова рјешења у начину вођења првог тима, стоји у саопштењу ФК Сарајево.

У наредном периоду руководство ФК Сарајево ће обавити разговоре са одређеним бројем кандидата за позицију новог шефа стручног штаба, а коначна одлука биће донесена у консултацијама са већинским власницима управљачких права.

У наредних неколико дана, јавност ће бити упозната са информацијом ко ће привремено водити први тим у предстојећој утакмици која се игра 07. децембра 2019. године против Звијезде 09

Фудбалски клуб Сарајево се захваљује тренеру Мусемићу за сав рад и допринос који је у протеклом периоду дао за клуб, чиме је оставио снажан печат у хисторији клуба, те му жели много успјеха и среће у наредним ангажманима и животу, казали су из клуба.