У Широком Бријегу синоћ је одржана “Плава ноћ”, традиционална манифестација у част Ногометног клуба Широки Бријег.

Предсједник клуба и градоначелник Широког Бријега Миро Краљевић казао је како је задаћа челних људи Широког Бријега учинити све како би клуб остао у врху бх. ногомета.

“Покушавамо опстати на површини и дисати даље и борити се с пуно већим срединама. Широки Бријег је мала средина, али показали смо да имамо велико срце. Надам се да ћемо се на основу тога и даље успјешно носити с “већим” клубовима. Наш циљ је да клуб остане на највишој разини, понајвише ради наших младих играча. Широки Бријег још није завршио своју причу што се тиче инфраструктуре, у даљњој будућности морамо нешто урадити да би имали још боље увјете”; казао је Краљевић.

Гости на “Плавој ноћи ” биле су особе из јавног живота, господарски, вјерски те представници власти, међу осталим, предсједник Хрватског народног сабора и ХДЗ-а БиХ Драган Човић те некадашњи први човјек загребачког Динама Здравко Мамић.

Мамић је истакнуо да му боравак у Херцеговини годи те да нема говора о тому да ће преузети неки од овдашњих ногометних клубова, о чему се шпекулирало посљедњих мјесеци.