У Дому младих у Сарајеву ће данас бити одржано премијерно издање Ултра Тјуб Феста које ће окупити највеће звијезде регионалне ЈуТјуб сцене, као и све љубитеље ове планетарно популарне платформе.

Брацо Гајић, Император ФX, ЦериX, Нуни, Недим, иги Плејер, Нугато, Баке, 50Н3, Сара и Леа Станковић су само неки од домаћих и страних учесника Ултра Тјуб Феста.

У Ултра Фан Зони одржаће се низ панел дискусија у којим ће познати ЈуТјубери говорити о креирању садржаја на овој друштвеној мрежи која је данас постала један од најутјецајнијих медијских канала на свијету и сигурно мјесто за младе креаторе који желе стварати индивидуалан и јединствен садржај.

Ултра Тјуб Фест одлична је прилика да се ЈуТјуб заједница упозна са највећим регионалним ЈуТјуб звијездама кроз јединствен едукативно-забавни програм.

Службени програм трајат ће од 14:00 до 19:00 сати, а Дом младих ће своја врата за посјетиоце отворити од 13:00 сати како би могли уживати у попратним садржајима који ће се одвијати упоредо са главним програмом.