Хаyат телевзија на челу са директорицом програма Алмом Швракић уприличила је данас изненађење екипи Радиотелевизије БиХ у поводу јубилеја који Јавни сервис обиљежава 10. априла.

За наш 75. рођендан стигли су испред зграде РТВ Дома и донијели поклон са честитком која нам, посебно у овим, вандредним околностима рада и дјеловања много значи.

Директорица програма Хаyат телевизије, Алма Швракић и дугогодишња уредница и водитељица Хаyат телевизије Алмаса Лазовић пожељеле су нам све најбоље поводом овог важног за БХРТ јубилеја, истичући значај који Јавни сервис БиХ има како за гледаоце тако и за бројне телевизијске професионалце од којих су многи своје прве кораке у каријери учинили управо радећи за Радиотелевизију Босне и Херцеговине.

Cestitka Hayata BHRTu

У име БХРТ-а поклон и честитке примиле су Џенита Јусуфбеговић, помоћница генералног директора БХРТ-а, Медина Шехић, која тренутно обавља дужност директора БХТ1 и Маја Миралем, уредница Забавно-ревијалног програма БХТ1.

Нису криле изненађење овим гестом наших колега са Хаyат телевизије и изразиле су велику захвалност за све године заједничке, одличне сарадње између наших медијских кућа истакнувши како је управо Хаyат телевзија увијек била на страни Јавног сервиса БиХ и како смо неке од најзначајнијих пројеката заједнички реализовали, на обострано задовољство.

Cestitka Hayata BHRTu

Данас, када је можда више него икада важно да новинари и телевизијски професионалци буду једни другима подршка како бисмо правовремено и истинито извјештавали наше заједничке гледаоце, и овим путем екипи Хаyат телевизије упућујемо срдачну захвалницу за њихову честитку поводом 75. година Радиотелевизије Босне и Херцеговине.