Једна од првих која је своји публику обрадовала путем јављања на социјалним мрежама била је пријатељица емисије Коначно петак Калиопи.

Калиопи је на почетку разговора говорила о такмичењу које је организовала путем социјалних мрежа.

Све је почело прво дружењем путе Инстаграма, па онда мини концерти, па на Facebook LIve. Тада сам схватила колико су уствари моји фанови који воле оно што радим надарени и талентовани. И онда сам помислила ” па нећемо проћи овако нијемо у изолацији”. Ова борба против короне мора бити уз пјесму, нешто што ће их забавити, што ће их учинити креативнима. Нешто што ће испунити њихово вријеме, тако да је настала Калиопи Фан Арт, идеја која траје већ два мјесеца. У суботу проглашавамо Grand Prix награду иако смо прошле недјеље подијели главне награде.

Шта је Kaliopi Fan Art?

Kaliopi Fan Art се састоји из пет категорија гдје се моји фанови такмиче у пјевању, стварању инструменталиних цовера, цртањем, плесом и најоргиналнијим видеом. Мој креативни тим и ја смо изабрали 13 нових пјесама и поставили на официјелни Youtube канал на плаyлисту. За вокал цовер смо изабрали момка из Плоча из Хрватске који је побиједио. Имамо и Мају Китић која долази из Прњавора из БиХ. треће мјесто дијеле Македонија и Хрватска. Имали смо и људе који пјевају из Америке, Холандије, Португала и других земаља. Ујединили смо свијет, али оно што је заиста важно је да је постојао велики интерес.

Шта је Grand Prix награда?

Ове суботе ћемо прогласити и Grand Prix Kaliopi fan Arta, уз Live концерт на Facebooku. Имам велико изненађење за фанове али нећу открити шта је. А Гранд Приx награда се састоји од викенда у Мекедонији и дружење са Калиопи.

Шта планираш и да ли уопште можеш приуштити да планираш?

Никада ми неће бити јасно како је дошло до ове ситуације. Сматрам да је ово једна од шнајлуђих ситуација која је икада била. Вјероватно ћемо за пар година препричавати ово. Ја се некако ни у једном тренутку нисам одмицала од нормале. Управо зато паралелно радим планове, једва чекам да уђем у студио и да радим нове пјесме, да радим нове концерте. Желим да сви остано у добром здрављу и да се почнемо дружити.