Beogradska policija je u nekoliko odvojenih akcija zaplijenila oko 20 kilograma marihuane i 320 grama heroina, a zbog trgovine drogom uhapšeno je sedam osoba.

Policija je, u pretresu kuće u kojoj neprijavljeno borave uhapšene osobe čiji su inicijali N.K. i B.S, pronašla 20 paketa marihuane ukupne težine oko 20 kilograma, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

U drugoj akciji, policajci su ispod ulaznih stepeništa u zgradu, pronašli paketiće sa oko 70,5 grama heroina i elektronsku vagicu za koje se sumnja da pripadaju osumnjičenom muškarcu čiji su inicijali N.M.

Policija je, u trećoj akciji, pretresom stana osobe čiji su inicijali Z.B. pronašla četiri paketa sa oko 200 grama heroina i elektronsku vagicu.

Prilikom pretresa kuće osobe čiji su inicijali M.N, u kojoj je zatečen i muškarac čiji su inicijali S.M, pronađeno je nekoliko paketića sa oko 50 grama heroina, elektronska vagica i nekoliko komada municije, dok je u stanu gdje boravi sedmi uhapšeni, čiji su inicijali J.V, pronađen takozvani “kratež”.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova i biće privedeni nadležnom tužilaštvu.