Počela je treća faza popločavanja trebinjskog Starog grada. Biće popločano 2.000 kvadratnih metara, a vrijednost je oko 600 hiljada maraka. Ovo је značajno za stanovnike ovog dijela Trebinja, ali i razvoj turizma.

TREĆA FAZA POPLOČAVANJA STAROG GRADA
Građani Trebinja pozdravljaju realizaciju projekta popločavanja Starog grada. Ovaj projekat je značajan i za razvoj turizma.

DRAŽEN MILIŠIĆ
“Prevashodno je ljepše sve, a drugo za turizam za razvoj koji je evidentan zadnjih gdina sigurno će da doprinese većem razvoju pošto je Stari grad pod zaštitom države”.

МILENA STANIĆ
“Čitavom Starom gradu će mnogo značiti ovo pločanje, nažalost Stari grad se malo raspada se, ako tako možemo da kažemo, ali će da s eurede ulice, a nadam se i zgrade, fasade, krovovi i da oživi ovaj Stari grad”.

MIRKO ĆURIĆ, gradonačelnik Trebinja
“U prethodnom periodu smo popločali oko 1400 kvadrata, to smo finansirali iz budžeta Grada približno oko petstotina hiljada KM smo do sada uložili”.

Kroz ovim projektom biće urađena i nova kanalizaciona i vodovodna mreža.

MIRKO ĆURIĆ, gradonačelnik Trebinja
“Naš cilj je da kompletne instalacije koje su u vazduhu u podzemlje i dapokušamo da predložimo ljudima da i oni koji to do sada nisu uradili, da u narednom epriodu urade, jer kad se i to uradi sve će biti drugačije”.