Prema biltenu Zavoda za javno zdravstvo KS tijekom proteklog dana, ukupno su podijeljenje 3.323 doze cjepiva, i to na Zetri 2.466, te 857 na novootvorenim punktovima za cijepljenje u domovima zdravlja Vogošća, Ilijaš, Hadžići i Trnovo.

I danas se na Zetri nastavljaju “Dani otvorenih vrata”, u okviru kojih je omogućen pristup cijepljenju svim građanima Kantona Sarajevo iznad 18 godina, bez prethodnih najava.

Također je i na novootvorenim punktovima za cijepljenje u ove četiri općine omogućeno cijepljenje stanovnicima ovih lokalnih zajednica, iznad 18 godina, bez prethodne najave.

-Bitno je napomenuti da građani moraju doći na recijepljenje na onaj punkt na kojem su primili prvu dozu – naglašavaju iz Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo.

Iz ovog resornog ministarstva i dalje upućuju poziv i pozivaju građane da se cijepe, jer samo tako čuvaju sebe, ali i sve druge oko sebe.

Zajedno sa zdravstvenim ustanovama Ministarstvo zdravstva KS zahvaljuje građanima na suradnji i mole ih da nastave s poštivanjem svih propisanih higijensko-epidemioloških mjera, priopćeno je iz Službe za protokol i medije KS.