Relax-centar Buna po prvi put na svom prostoru organizira „Božićni grad’“, a otvaranje je planirano za 28. novembra.

Voditelj Relax-centra i organizator Božićnog grada Danijel Damjanović istaknuo je kako u ovom teškom razdoblju žele organizirati jednu lijepu i pozitivnu priču.

„Odlučili smo organizirati Božićni grad u želji da oživimo zimsku sezonu i da pokušamo napraviti jednu lijepu i pozitivnu priču u ova svima nama teška vremena jer smatramo da imamo sve preduvjete da organiziramo jedan ovakav događaj, počevši od samih drvoreda, pa do čitavog kompleksa koji se rasprostire na 2000 četvornih metara“, rekao je Damjanović.

Po njegovim riječima, projekt je u završnoj fazi.

„Postavljene su adventske kućice i dekorativna rasvjeta, imamo još par stvari koje ćemo završiti tijekom narednog tjedna. Uglavnom, bit ćemo spremni za otvaranje koje je predviđeno za 28. studenoga poslije večernje mise u župi Presvetog Trojstva Blagaj-Buna na Buni”, pojasnio je Damjanović.

Božićni grad će trajati do 6. januara, a bit će otvoren svaki radni dan te vikendom, kada će biti upriličena i posebna iznenađenja, predstave te radionice za djecu. Organizator je istaknuo kako će se adventsko druženje održati uz raznovrstan program.