Jedno od najpoznatijih kupališta i izletišta u Hercegovini, Oaza u kamenu, kako popularno zovu vodopad Kravica, posljednjih dana i sedmica oživljava i ponovo privlači sve veći broj posjetilaca iz naše zemlje, okruženja, ali i Evrope. Kravice je posjetila i naša mostarska ekipa.

Po redu za kupovinu ulaznica da se zaključiti da se na Kravice vraća sve veći broj turista. Primjerice, do današnjeg dana Kravice je posjetilo gotovo jednak broj kao protekle cijele godine.

ANTE ILIĆ, JP “Parkovi”, Ljubuški

 „Imamo za razliku od prošle sezone dosta posjetitelja iz stranih zemalja, iz inozemstva uz naše posjetitelje iz regije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Sezona je krenula malo intenzivnije već mjesec dana“.

Godišnjica Ukazanja Gospe protekloga mjeseca dodatno je privukla veliki broj, posebice, inozemnih gostiju. Kravice su uglavnom jednodnevna izletišna destinacija. Ugodnija temperatura zbog vode, unikatni slapovi i krajolik općenito, uređene plaže i restorani primamit će i mlado i staro. A pristupačne cijene privlače i domaće umirovljenike.

HEDIJA, Kladanj

 „Jeste toplo ali pošto je i kod nas u Kladnju u šumi toplo onda je ovdje i za očekivati da je toplije“.

PETRA, Brno, Češka Republika

 „Nevjerojatno je ovdje. Vrijeme je odlično za kupanje. Voda je veoma osvježavajuća. Jako mi se sviđa ovdje. Priroda je prelijepa, hrana je odlična, veoma sam zadovoljna“.

Jedno od omiljenijih hercegovačkih izletišta i kupališta tvori rijeka Trebižat koja pada s vidine od 28 metara, tvoreći prirodni amfiteatar 120 metara širok. Uz 2300 sunčanih sati godišnje, i unikatnu prirodnu ljepotu, šanse da se ne odmorite i ne uživate na Kravici ravne su nuli.