Nakon što je vatrenim oružjem oko 21 sat u zagrebačkom naselju Kajzerica ubio šesteročlanu obitelj pa se potom dao u bijeg od policije, ubojica je na području Brezovice oko 4.10 ujutro, pri uhićenju počinio samoubojstvo.


 Sinoć u 21.30 zagrebačka policija zaprimila je nekoliko dojava da se Cimermanovoj ulici u naselju Kajzerica čuju višestruki pucnji. Pri izlasku na teren, u kući i ispred nje je zatečeno šest mrtvih tijela. Ubijene su tri ženske, dvije muške osobe i desetogodišnje dijete, dok je sedmomjesečna beba koju je policija pronašla na mjestu zločina ostala neozlijeđena i odmah zbrinuta. 

Ubojica se nakon počinjenja zločina dao u bijeg, tako da su na teren sinoć izašli i brojni pripadnici kriminalističke, temeljene i specijalne policije. Novozagrebačko naselje Kajzerica cijelu noć nadzirali su specijalci, a na obližnjem mostu Mladosti i na više punktova po gradu stvorene su policijske blokade u kojima su vozila pregledavana u potrazi za ubojicom. 

Policija je izvijestila da je osumnjičenik za ubojstva lociran na području Brezovice te da je pri uhićenju počinio samoubojstvo oko 4.10 sati. 

Načelnik Policijske uprave Zagrebačke Marko Rašić dao je na Kajzerici izjavu za medije oko jedan sat iza ponoći prilikom čega je nagovijestio da policija jednu osobu dovodi u vezu s izvršenjem ovog zločina. 

Hrvatski mediji navode kako je višestruki ubojica bio bivši partner jedne ubijene ženske osobe te kako je zločin počinio iz ljubomore. 

S obzirom da je očevid i dalje u tijeku, detalje zločina policija će objaviti naknadno.